Noutăţi

Maschio Gaspardo lanseaza noi utilaje

Maschio Gaspardo lanseaza noi utilaje
Cu ocazia târgului internațional INDAGRA care va avea loc între 29 octombrie și 2 noiembrie 2014, la ROMEXPO București, Maschio Gaspardo România, producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România, lansează pe piața din România patru noi utilaje agricole adaptate nevoilor tuturor fermierilor, indiferent de suprafața lucrată și le prezintă acestora soluții de finanțare leasing, cu dobândă subvenționată pentru achiziționarea de noi utilaje agricole. La standul de la IND... citeşte mai mult »

Service si piese de schimb masini si utilaje agricole

Service si piese de schimb masini si utilaje agricole
Oferim piese de schimb pentru toate modelele de masini, utilaje si echipamente agricole, tractoare, combine, piese pentru tractor, utilaje agricole, grape, pluguri, semanatori, tocatori, anvelope de tractor si multe altele. Piesele sunt achizitionate direct de la punctele de desfacere ale marcilor si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!... citeşte mai mult »

Caravana Case IH Puma Efficient Power in Slatina

Caravana Case IH Puma Efficient Power in Slatina
In cadrul evenimentului “PUMA SPRING TOUR Efficient Power 2012” din data de 15 mai, care a avut loc la Slatina prin dealer-ul Starcon Agricultura, au fost prezentate tehnologiile inovatoare care cresc eficienta tractoarelor CASE IH ( tractoarele Tier 3a si Tier 4a, tractoarele Puma CVX si Powershift, tractoarele dotate cu sistem de autoghidare GPS de ultima generatie) atat prin intermediul standurilor special amenajate cat si prin demonstratiile practice realizate in camp. CASE 2012: puter... citeşte mai mult »

Alege un pachet complet de finantare pentru optimizarea productiei agricole!

Alege un pachet complet de finantare pentru optimizarea productiei agricole!
Agricover Credit IFN SA in parteneriat cu Titan Machinery au lansat un produs promotional de finantare a investitiilor dumneavoastra in parcul de utilaje agricole sub forma unui pachet de finantare atractiv. Astfel, la achizitionarea unui utilaj comercializat de Titan Machinery ( Case, Maschio, Gaspardo) va oferim un credit in EURO cu o dobanda promotionala intre 2.9% si 5.9% pe an.Creditul poate fi acordat pe o perioada cuprinsa intre 1 si 3 ani, iar rambursarile se vor efectua in doua rate anu... citeşte mai mult »

Evenimentul In campo 2012 Chisineu Cris

Evenimentul In campo 2012 Chisineu Cris
Sâmbătă, 19 mai 2012, la Maschio Gaspardo România din Chișineu Criș a avut loc a doua ediție a evenimentului „In Campo” organizat pentru clienții și dealerii români ai grupului lider mondial în construcția și proiectarea utilajelor agricole. Cei peste 2000 de vizitatori prezenți au putut aprecia atât caracteristicile tehnice cât și calitatea lucrărilor executate de utilajele Maschio Gaspardo.... citeşte mai mult »

In Campo 2012 Maschio Gaspardo

In Campo 2012 Maschio Gaspardo
Maschio Gaspardo împreună cu dealerii săi, vă invită sa participaţi la evenimentul In Campo, organizat la fabrica din Chişineu Criş, Arad. In Campo este un eveniment internaţional in cadrul căruia, vor fi prezentate în avanpremieră noile utilaje pentru prelucrarea terenului, pentru semănat şi tratament. La acest eveniment, veţi putea aprecia atat caracteristicile tehnice cât şi calitatea lucrărilor executate de specialistii nostri. În cadrul evenimentulul va fi de asemenea un ... citeşte mai mult »

Un nou sediu Starcon Agricultura

Un nou sediu Starcon Agricultura
A fost finalizata prima faza a constructiei noului sediu Starcon Agricultura, sediu care este la standarde europene si care intruneste toate facilitatile necesare pentru cea mai buna deservire a clientilor nostri din regiunea Oltenia. Noua locaţie se întinde pe o suprafaţă de 1.5 ha, din care cca 4000mp sunt alocaţi zonei de prezentare a utilajelor agricole CASE IH şi Maschio Gaspardo. La începutul anului viitor se va finaliza şi a doua fază a proiectului, respectiv hala ce va deservi ... citeşte mai mult »