Despre noi

Misiunea Starcon Agricultura este reprezentata de un comportament comercial responsabil, servicii de inalta calitate si o atentie sporita tuturor clientilor.

Firma noastra isi ia angajamentul de a asculta cerintele pietei si de a reflecta asupra actiunilor comerciale si a impactului lor pe scara larga. In acest fel ne vom transforma valorile in actiuni si vom stabili clar si transparent cine suntem si caror obiective ne dedicam activitatea.

Integritatea sta la baza actiunilor noastre. Prin integritate intelegem onestitate, decenta, consistenta si devotament. Construindu-ne munca pe aceste valori, ne angajam sa sustinem dialogul si sa ascultam diverse puncte de vedere, pentru a intelege cat mai bine nevoile si preocuparile clientilor si ale societatii.

Starcon Agricultura va asigura transparenta si accesibilitate informatiilor; va impartasi clientilor si partenerilor sai cunostintele dobandite prin experienta, permitand accesul la o tehnologie avansata si moderna pentru a spirjini agricultura si protectia mediului inconjurator, cat si dezvoltarea fermierilor.