Noutăţi

Maschio Gaspardo lanseaza noi utilaje

Maschio Gaspardo lanseaza noi utilaje

Cu ocazia târgului internațional INDAGRA care va avea loc între 29 octombrie și 2 noiembrie 2014, la ROMEXPO București, Maschio Gaspardo România, producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România, lansează pe piața din România patru noi utilaje agricole adaptate nevoilor tuturor fermierilor, indiferent de suprafața lucrată și le prezintă acestora soluții de finanțare leasing, cu dobândă subvenționată pentru achiziționarea de noi utilaje agricole.


La standul de la INDAGRA, Maschio Gaspardo România va expune în total 32 de utilaje. Dintre acestea, cele patru utilaje nou intrate pe piața din România sunt: noua semănătoare MTR, al cărui avantaj este scăderea numărului de treceri uzitate pentru pregătirea terenului economisind atât timp cât și combustibil; semănătoarea SP, care este propusă fermierilor mici și mijlocii, oferind aceeași calitate ca MTR, dar la un preț mult mai accesibil și două remorci industriale care fac parte din gama mai largă VISINI, dintre care o remorcă cu trei axe și o remorcă cu două axe. Începând din 2014, în urma achiziționării unei părți din compania VISINI, Grupul Maschio Gaspardo și-a completat gama de utilaje cu singurul tip de produs care lipsea din flota grupului, remorcile industriale.

Totodată, în perioada târgului INDAGRA, Maschio Gaspardo România pune la dispoziția fermierilor și partenerilor care vizitează standul un birou de consiliere financiară și tehnică, unde cei interesați pot obține informații specifice, în timp real, despre avantajele și specificațiile utilajelor dar și despre soluțiile de finanțare leasing, cu dobândă subvenționată la care pot apela pentru achiziționarea de noi utilaje agricole. Astfel, pe baza nevoilor specifice fiecăruia dintre agricultorii care vor vizita biroul de consiliere, reprezentanții Maschio Gaspardo România îi vor putea spriji să ia cele mai potrivite decizii de investiții pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii lor. 


1723 vizualizări.
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Live MSN
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite